středa 23. listopadu 2011

Neratovice získaly ocenění v soutěži "Město pro byznys"

Týdeník Ekonom každoročně vyhlašuje soutěž – MĚSTO PRO BYZNYS. Je to nezávislý zpravodajsko-analytický a ekonomický týdeník, který poskytuje objektivní a nezkreslené informace.
    Jedná se o srovnávací výzkum, do kterého se jednotlivá města nepřihlašují, ale jsou do vyhodnocení zařazena automaticky. Město pro byznys zahrnuje všechny oblasti, které mají pro podnikatele a firmy strategický význam. Srovnávací výzkum Město pro byznys, který již čtvrtým rokem vyhodnocuje podnikatelské prostředí v 227 obcích České republiky, vyhlásil města s nejlepšími podmínkami pro podnikatele Středočeského kraje. Města a obce byla vyhodnocena na základě 50 kritérií rozdělených do 6 oblastí: podnikatelské prostředí, lokalita, podmínky pracovního trhu, přístup veřejné správy, cenové podmínky a výzkum mezi podnikateli.
    V konkurenci dvaceti šesti hodnocených měst se nejlépe umístil Benešov. Druhou příčku obsadilo Mnichovo Hradiště, na třetím místě skončila Lysá nad Labem. Neratovice v letošním ročníku získaly ocenění za nejvyšší spokojenost podnikatelů s místním podnikatelským prostředím.
    Více se o tomto projektu dozvíte na stránkách www.mestoprobyznys.cz


Pro soutok připravil Lukáš Urban.

Žádné komentáře:

Okomentovat