pátek 25. listopadu 2011

Požár zabil důchodce v Libiši

Při požáru rodinného domu v Libiši na Mělnicku v pátek zemřel dvaaosmdesátiletý těžce invalidní muž. Pravděpodobně ho našli hasiči uvnitř budovy už mrtvého.
Požár v jednopodlažním rodinném domě vypukl kolem deváté hodiny ranní. Hasiči na místo poslali čtyři jednotky. Dům byl ale těžko přístupný, což zásah komplikovalo.
 Uvnitř budovy hasiči našli muže bez známek života. Před desátou hodinou se jim požár podařilo dostat pod kontrolu a následně i uhasit.  Budovu museli odvětrat, odstranit část střechy a překontrolovat půdní prostory termokamerou. Z domu také vynesli dvě propanbutanové lahve, k jedné z nich byl připojen vařič. Tato tlaková láhev podle Kostkové před příjezdem hasičů explodovala.

Zdroj: Aktuálně.

2 komentáře:

  1. Požár domu je mojí noční můrou. Letos na jaře jsme si koupili starší rodinný dům, který jsme už začali rekonstruovat a uděláme to se vším všudy, včetně elektroinstalace. I když vypadá, že je v dobrém stavu, tak člověk nikdy neví a rozhodně bude lepší, když bude udělaná nově. Zas takovou práci nám to nedá. Přítel na to už koupil speciální kabelové příchytky , se kterými mu to půjde dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za komentář. Promiňte, ale to budete chtít veškeré rozvody tahat po povrchu nad omítkou ?

    OdpovědětVymazat