středa 25. ledna 2012

Ekocentrum v novém

V úterý 17. ledna 2012 se Ekologické centrum v Kralupech nad Vltavou přestěhovalo
na novou adresu. Najdete nás stále na Palackého náměstí, ale už ne v OD Máj, ale v budově Městského úřadu č. 6, v bývalé kanceláři sociálního odboru, nad novým sídlem Úřadu práce.
Jak se k nám dostanete?
Z Palackého náměstí u kostela se dáte velkými hnědými vraty do dvora staré budovy městského úřadu v Kralupech nad Vltavou, ekocentrum má svoji kancelář v budově napravo v prvním patře. V přízemí budovy sídlí nově Úřad práce, v prvním patře jsou kanceláře dopravního odboru, odboru životního prostředí a nově ekologického centra.
Co pro vás můžeme udělat?
Po dvoudenní výpadku jsme již plně obnovili svoji činnost a můžeme vám znovu nabídnout jak naše ekoporadenské služby, informace o kvalitě ovzduší a vody, o událostech v průmyslu, pomoc při řešení různých problémů v oblasti ochrany přírody, tak i účast v různých osvětových akcích, které připravujeme. Na našich internetových stránkách naleznete nabídku výukových programů pro školy. Dále připravujeme semináře o životním prostředí pro veřejnost, školy, zájmové organizace a spolky. Pokud nás navštívíte v naší nové kanceláři, můžete si tu prohlédnout zajímavou literaturu o životním prostředí, zapůjčit si videokazetu nebo CD s náměty ochrany přírody.
Jak nás můžete kontaktovat?
Můžete nás opět navštívit osobně, a to každý všední den v době od 8 do 20 hodin. Pokud nás navštívíte mimo úřední hodiny městského úřadu, kdy už bude přístup do budovy uzamčen, stačí zatelefonovat bezplatně na zelenou linku 800 100 584 a my vás zavedeme do našeho ekocentra, kde s Vámi prodiskutujeme Váš dotaz či stížnost, případně námět. Dále nás můžete kontaktovat telefonicky na telefonu 315 720 287 nebo elektronickou poštou na adrese: ekoporadna@eckralupy.cz.
Poděkování
Touto cestou děkujeme Městu Kralupy nad Vltavou za poskytnutí nových prostor pro provoz a působení ekologického centra a pracovníkům technických služeb za pomoc při stěhování nábytku a zařízení do nové kanceláře.


Autorka článku: Jana Krátká, Ekologické centrum Kralupy nad Vltavou, VÚHU a.s., Most

Žádné komentáře:

Okomentovat