čtvrtek 27. září 2012

Vinobraní 2012. Pink Floyd-finále.



Minule jsme si poslechli ukázky z písní např. Wish you were here, Time, Money, nebo davy strhující slavnou Another brick in the wall. Zapoměl jsem dodat, že celé představení šly na na plátně české překlady textů a jistě jste si všimli, že v jedné skladbě, se Filip Benešovský vypraví z jeviště po okraji kašny mezi diváky a zpět. To je samozřejmě originalita, se kterou tady přichází u kašny málokdo a bylo to také náležitě oceněno.



Dnes ještě přidám třeba něco z písní Us and them, nebo Eclipse, což je tak nějak ten závěr představení. Osobně se mi představení velmi líbilo, byť nezazněla třeba ještě  další má oblíbená skladbička Run like hell :-), ale to by mohl člověk stále jen někoho chválit. To můžete chválit zpěváky, zpěvačky, saxofonistu, klávesáka....., a pak zjistíte, že ještě zvukaře a vůbec organizátory, kteří vše připravili a nejsou vidět, nebo je člověk přehlíží, ač pěkně pracují. A nakonec, se můžeme tak trošku pochválit i jako obecenstvo :-), protože dobré obecenstvo dělá dobrý koncert a tak se rodí pro všechny krásný zážitek.


Ano, jednoznačně jsme se shodli, že je to tak, jak píše na Mělníčku jedna divačka. Tohle popůlnoční vystoupení bylo prostě super.



Nicméně, prý hrálo snad jen na hlavní stage asi 24 učinkujících a věřím, že všichni interpreti a nejen na hlavní stage  byli tak nějak skvělí.




A když jsme to tak nějak všechno pochválili, tak se nedá nic dělat, protože život jde dál.

Přeji vám pěkný prodloužený víkend a plno pěkných hodnotných zážitků, které dělají život životem.

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat