neděle 11. listopadu 2012

Televizní stanice Melodie express polepšila.


Dobrou zprávu mám pro diváky Astry 19.2E. Z kraje podzimu začala nejprve vysílat německá teleshopingová hudební stanice Deutsche musik
 http://www.deutsches-musik-fernsehen.de/ , která však nijak nenadchla. O měsíc později vystartovala její rakouská kolegyně Melodie express, která mi již přišla koukatelnější, ale stále to nebylo ono. Ačkoliv stanice ohlašuje od začátku nového roku změny, k určitým významným změnám došlo již teď.

Stanice nyní hraje několik téměř nezkrácených písní z každé CD či DVD, aniž by do nich zasahovala slovem, které teprve potom přeruší moderátor, a pak ještě přichází sestřih skladeb. To má výhodu, že pokud narazíte na oblíbené interprety, tak se to dá poslouchat. O významu tohoto programu lze poněkud pochybovat, ale třeba finančně jen pro nás. Proč si objednávat 2 CD+DVD za někdy až téměř 50 euro, když si na netu vyberete to, co se vám líbí a zdarma. Jak by řekl Zdeněk Izer, je to prostě cajk ( Buřt- cajk) :-).

Dále stanice dělá reklamu i cestopisným DVD.
Společně s vídeňskou televizní stanicí Schau TV patří k tomu nejzajímavějšímu z posledního dění na Astře v oblasti volných programů, které z těch slibovaných novinek začaly o tyto krátké dny vysílat. To se nedá bohužel říci o dalších třech stanicích, které stále nezačaly vysílat, ač už dávno měly.

Žádné komentáře:

Okomentovat