pátek 9. listopadu 2012

Výstava Rychlá kola již po sedmnácté.


Dnes, se na dobu dvou dní otevřou  opět  brány výstaviště v Lysé nad Labem ( 9.11.-11.11.2011), aby vás pozvali na úspěšnou výstavu s názvem Rychlá kola. Výstava tohoto typu se těší velké návštěvnosti i popularitě a kromě automobilů, motocyklů a jejich příslušenství bude dokonce letos rozšířena i o jízdní kola. Více o akci, se dozvíte na http://www.vll.cz/veletrh-108, jakož i o dalších výstavách v areálu. Vstupné: 80 Kč- dospělý, 60 Kč- důchodci a studenti, děti do 10 let zdarma. Otevřeno všechny tři dny od 9 do 17 hodin.

Lysá nad Labem je velmi dobře dostupná vlakem ( z Mělníka 33 km) a významná je  v rozlehlém okolí především díky svému výstavišti. ( a pak teprve díky místnímu  zámku) Patří rovněž k významnému železničnímu uzlu, a některé ročníky byla výstava Rychlá kola pořádána částečně i zde v železničním nádraží. Ostatně, železniční nádraží v Lysé nad Labem před několika lety patřilo ke špičce republiky v kategorii projektu Živá nádraží, ( pokud dokonce i nevyhrálo) která zahrnuje pěkné kulturní moderní cestovní prostředí s množstvím podnikatelských aktivit.

1 komentář:

  1. No vida, tak od roku 1994 dokonce jediné soukromé výstaviště v ČR. Ročně pořádají 31 výstav v 19 termínech různého zaměření.

    OdpovědětVymazat