sobota 17. ledna 2015

Starosta Mšena informoval občany na webových stránkách města ohledně současného dění na lokálce.

Regionova před stanicí Mšeno ve směru od Mladé Boleslavi v červnu 2013.

Věřím, že řada z vás si již říká : ,, Dobrá, tak koleje mezi Mělníkem a Mšenem jsou sneseny, ale co bude dál ? Co se teď vůbec děje? Na co se čeká? Kdy bude nějaké pokračování? " Jak jistě víte, tak Soutok vám průběžně přinesl nějaké obrázky demontážních prací přímo z terénu, a tak myslím, že není vůbec od věci vám přiblížit zprávu z níže uvedeného webu města Mšena o stavu současné situace.

Ve zprávě se píše, že dne 19.12.2014 byly předány petiční archy za obnovu ,, mšenské lokálky" generálnímu řediteli SŽDC ing. Pavlu Surému na Masarykově nádraží v Praze. Původně jsem sem chtěl zprávu zkopírovat i s uvedením zdroje a jsem přesvědčen, že by to nebylo v rozporu s autorským zákonem číslo 121/ 2000, ale přece jen je webb Soutok médiem trochu opatrným a podrobnosti získáte koneckonců níže  na webové adrese města.

Pro nás je teď důležité vědět, že věci jsou zhruba v měsíčním skluzu a projektová dokumentace bude vyhotovena snad na konci ledna. Jednání s projektanty nad PD, se má uskutečnit 2.2 2015 na krajském úřadě. Znamená to tedy, že si musíme ještě počkat, ale hned, jak bude na stránkách SŽDC objevena zakázka ( výběrové řízení), nebo budou nějaké další informace, tak o tom jistě rád něco napíšu.

http://www.mestomseno.cz/index.php?cmd=page-single&type=102&action=2&news_id=1159&webSID=9ce5c9292fc7db59a9fb589bae3d9de3

SŠ.


Žádné komentáře:

Okomentovat