sobota 27. srpna 2016

Pevnost Boyard s českými mediálními osobnostmi již od první zářiové soboty. Vinobraní v regionálním muzeu.



O vánočních svátcích jsem tu publikoval seriál o výletě Jindry Tremla ke slavné francouzské pevnosti Boyard. Nyní přichází takový okamžik, kdy se to hodí, protože pevnost Boyard teď bude pro Českou republiku takovým významným místem. Od soboty 3. září totiž budou soutěžní pětice pocházet právě z řad českých mediálních osobností a náš stát, se tak stane 36. zemí v historii soutěže, pokud jde o soutěžící. Přiznám se, že soutěž jsem naposledy asi dvakrát shlédl o Vánocích, hlavně pod vlivem seriálu, který jsem tu publikoval a je pro mě možná novinkou, že soutěžní  účast není jen tuzemská ( francouzská), ale nejspíš jsem to zaznamenal a zase zapomněl :-)).







Občas dostávám krásné plakáty ve formátu PDF, které velmi rád v celé své kráse výtvarného umění publikuji. Jejich čtení je jednoduché. Kliknete na obrázek, přečtete a pokračujete, jako když zde běžně po sobě prohlížíte obrázky :-).

Hlavní akcí nejen září, ale celého roku je na Mělníku vždy vinobraní. K vinobraní se ještě vrátíme, stejně tak, jako k jiným akcím a seznámíme se i s programem na září. V tomto článku se můžete seznámit, co pro vás připravilo Mělnické regionální muzeum právě o Mělnickém vinobraní.




Žádné komentáře:

Okomentovat