úterý 31. ledna 2017

Proměny mlýna u Vrátna. Děti mají v pátek do muzea na mašinky a dobové hračky vstup zdarma!



Milí čtenáři, dostal jsem nedávno z muzea  ke zveřejnění  pozvánku, která je sice velmi strohá, ale poměrně důležitá, aktuální a jistě udělá radost především vašim dětem. Myslím však, že navíc potěší třeba i mnohé z vás. Více na konci článku.

A aby ten článek nebyl tak strohý, tak mám dnes veliké štěstí, že mi odepsal majitel mlýna u Vrátna a zaslal mi dvě aktuální fotografie, díky kterým mohu tedy čtenářům, kromě toho strohého oznámení z muzea ještě představit, jak se takový mlýn může zásahem lidské činnosti změnit.

První dvě fotografie jsou tedy relativně ze současnosti, a jak sami vidíte, tak pravděpodobná budoucí atrakce cestovního ruchu u Vrátna opravdu již  finišuje. Třetí foto znáte z článku http://soutok.blogspot.cz/2017/01/vetrny-mlyn-u-vratna-privita.html  a tuším, že pochází z roku 2007. Poslední dvě fotografie jsou ze září  roku 1993.








 O pololetních prázdninách (v pátek 3. 2. 2017) mají děti VSTUP ZDARMA do dvou nových expozic Dobové hračky 1900 - 1980 a do reistalované expozice Z historie malé železnice (kolejiště je opraveno a vláček už jezdííí!)

Žádné komentáře:

Okomentovat