pátek 12. května 2017

Sobota 13.5. nepatří na Mšensku jen parnímu vláčku, ale začíná také první série nočních prohlídek na zámku Houska. Výstava v Lysé nad Labem.




V pondělí jsem tu připomínal, že tedy již tuto sobotu 13. května dojde k jízdě parního vlaku z Prahy přes Neratovice a Mělník do Mšena ( a zpět), čímž bude slavnostně zahájena cykloturistická sezóna na Kokořínsku. Nebude to na Mšensku však akce jediná a dovolím si vás ještě prostřednictvím plakátu pozvat na vyhlášené noční prohlídky na zámku Houska. Právě v sobotu totiž začíná letos první den ze série nočních prohlídek na zámku. To jsou tedy dvě největší aktuality ze severu okresu.

Pak tu ještě krátce zmíním výstaviště v Lysé nad Labem. Pro měsíc květen zde vidím pouze jednu akci, ale rozhodně ne nezajímavou. Připomínám, že v poslední době jsem tu vlastně také udělal reklamu blízkým Milovicím i Benátkám nad Jizerou, o nichž jsem tu v dubnu a v květnu psal, a také si dovolím odkaz na seriál, který jsem věnoval hradům, zříceninám a zámkům v blízkosti Mělníka, kde se také píše o Housce: http://soutok.blogspot.cz/2015/02/mala-obrazova-prochazka-po-hradech_24.html



Natura Viva 2017Natura Viva 2017...
24.05.2017 - 28.05.2017

Žádné komentáře:

Okomentovat