pondělí 5. června 2017

Cirkus Arlet v Mělníku ( 8.-11.6.) Milovníci předmětů s mělnickým motivem mohou rozšířit své domácí sbírky.


Dnes si připomeneme další cirkus v našem městě. Jedná se o cirkus Arlet a představení proběhnou od 8. do 11.6. ( čtvrtek-neděle) Vše podstatné máte na obrázcích, a pokud chcete vědět více, tak třeba navštivte http://www.cirkusarlet.cz/home.html

 Také připomínám, že už je známý program oslav ve Mšeně ( 650 let) i jízdní řád zvláštních vlaků. Nedávno jsem tu oboje publikoval a jistě se k tomu z aktuálních důvodů ještě možná nejednou vrátím.


Možná jste to někteří zaznamenali v tisku, možná ještě ne, ale vězte, že kdo z vás má zájem o nové odznaky s motivy Mělníka, leporela, nebo pohledy, tak se můžete zaradovat. Nabízené zboží si můžete prohlédnout na fotografiích a k tomu dodávám  komentář přímo z MOOS.


Mělnický osvětový a okrašlovací spolek


Milovníky předmětů s mělnickým motivem, patrioty, turisty i sběratele potěší Mělnický osvětový a okrašlovací spolek (MOOS), který nechal vyrobit klasické zapichovací kovové odznaky s motivem mělnické siluety. Odznaky jsou provedené ve čtyřech barevných variantách. Dále MOOS nechal zhotovit odznaky s logem spolku, na kterých je ztvárněna polovina Pražské brány. Mělnický osvětový a okrašlovací spolek vydal i tři nová leporela, dvě jsou sestavena z historických pohlednic a jedno ze současných fotografií našeho města. Všechny tyto novinky jsou k dostání pouze v mělnickém Turistickém informačním centru.

Martin Klihavec, předseda MOOS





Žádné komentáře:

Okomentovat