sobota 31. března 2018

Program regionálního muzea v měsíci dubnu. Malá fotografická všehochuť dnešního dne nachytala z dálky Kokořínský rychlík, nebo přemýšlela o starém mostě.



Než si dáme program RMM na měsíc duben, tak se dnes potěšíme nějakými obrázky.

Najednou bylo asi 16.45, počasí celkem lákalo k procházce, ač občas pofukoval studený vítr, a tak jsem si dal malé kolečko. Věděl jsem, že v 17 hodin pojede dnes ze Mšena první Kokořínský rychlík letošní sezóny, ale rozhodně jsem nechtěl kvůli tomu trávit dlouhé minuty nějakým čekáním. Dnes se mi opravdu nechtělo. A tak tu máme díky tomu takovou tu krajinářskou fotku, kde nám Kokořínský rychlík projíždí Velkým Borkem.


Pole a lesy za mělnickou čtvrtí Blata jsou dnes velmi oblíbeným procházkovým místem. Často tu potkáte mladé rodiny s malými dětmi a psy.



Nejhezčí pohled na město tu bývá v dopoledních hodinách, kdy je ten náš Mělník krásně osvětlený sluncem, ale situace si nevybírá.




Připadá vám něco jinak? Je to jakási brána do Rousovic, ale tentokrát přišly vrby vpravo zcela o své větve.


Byly časy, kdy se podobný terenní a vzhledově zajímavý vůz černé barvy na tehdy ještě africkém lednovém Dakaru pokoušel uspět, ale Hummer nikdy moc v tabulce rallye neoslnil.



A jak tak koukám již za šera na dálku na starý most, tak mám takový pocit, že snad dokonce ještě ve středové části zeštíhlil a snad přišel i o zábradlí. To ovšem může být jen optický klam, který způsobuje absence lešení Stále se někde kolem nás v naší blízkosti někde něco děje.



Tak jsme se pokochali na závěr několika pohledy od zámku a již se pojďme podívat, co nám nabízí kalendář akcí pro měsíc duben vRMM.






Žádné komentáře:

Okomentovat