pondělí 7. května 2018

Fotogalerie a informace z Monster truck show, která se tu konala tento víkend. Kniha Na kole přes Afriku má nakročeno k rekordům. Legiovlak na Mělníku od úterý!




Tento víkend patřil také stále populárnější a již poměrně zabydlené atrakci Monster truck show. I z této akce tu máme díky Martinovi nějaké snímky, včetně krásné a stručné reportáže, a včetně aktuální ceny vstupného. Budiž tyto obrázky reklamou všem příznivcům této bouřlivé destroyers akce :-).

Fotky z Monster truck show.

Letos jsem navštívil i Monster truck show. Naposledy jsem ji navštívil v roce 2010 před 8 lety.
Vstupné 250,- Kč dospělí, 150,- Kč děti. 

Kaskadérské výkony: jízdy po 2 kolech, převrácení auta přes střechu, smyky, hvízdání gum, projetí ohněm s člověkem na střeše a nakonec sešrotování 2 aut pod obřími koly dvou Monster trucků. 










Jako jeden ze startérů knihy Na kole přes Afriku mám pochopitelně zájem, aby knížka byla co nejlepší :-), a tak vás samozřejmě vyzývám k účasti.


Pokud Tadeáš Šíma dojede až do Kapského Města, tak to může být opravdu krásný cestopis, protože je do konce ještě více než 15 dní a již v tuto chvíli je splněno na 105 procent. Díky vám to může být ještě lepší, pokud máte rádi dobrodružství, odvahu i jízdní kolo.


Od 8. do 13. května máme na nádraží ČD také legiovlak.


Žádné komentáře:

Okomentovat