pondělí 7. května 2018

Fotogalerie z vernisáže výstavy Ano, pane doktore. Starosta předal v pátek slavnostně nové auto hasičům SDH Vehlovice a nechyběl ani farář. Fotogalerie. Fotky z 8. motorkářského požehnání.


Jak jsem tu již někde psal, tak od 3.5. do  19.8.2018 máme v RMM dlouhodobou výstavu s názvem ,, Ano, pane doktore."


Zatímco jsem se toulal v sobotu venku pod městem a včera na překrásném výletě, tak Martin Klihavec obešel několik místních akcí a zaslal mi nějaké snímky. Ty první jsou z muzea a popsal je slovy:



Ve čtvrtek ( 3.5.2018) byla vernisáž v muzeu. Opět s pěknou scénkou od místních pracovníků, atmosféra byla veselá a všechny vylekalo perfektně nahrané zkolabování paní Ireny Podivínské z prevence kriminality. 



Je možné, že mi přijde z muzea nějaká reportáž z vernisáže, ale myslím, že fotografie jsou výstižné, a že v muzeu bylo veselo :-).


Pátek 4.5. 2018 :


V pátek v 15:30 předal starosta slavnostně nové hasičské auto vehlovickým dobrovolným hasičům. Starosta v uniformě ho pokřtil sektem. Mělnický farář Jacek Zyzak ho pokropil svěcenou vodou a pronesl modlitbu. 











Sobota 5.5. 2018


Fotky z 8. motorkářského požehnání.

Napočítal jsem 428 motorek, což je rekord (vloni jsem napočítal 231).
Motorky byly úplně všude kolem kostela, zaplnily i celou Svatováclavskou ulici až k náměstí Míru. 



Přiznám se, že  jsem se v sobotu na poledne o této akci cestou z nádraží ( neúspěšný pokus o zamýšlený výlet) dozvěděl od známého, který tam byl také, jako Martin :-).





A ještě se můžete těšit na fotky z Monster truck show, které dám do dalšího samostatného článku, protože toto téma se vám moc líbí, stále klikáte na rok starý článek, kde se v diskusi uvádí, co to asi stojí, a už by měl tento článek příliš komplikovaný dlouhý název :-).

Na druhou stranu by vám název ,, Událo se tento víkend" asi mnoho neřekl. Vždy, když píši téměř takovýto deník, tak si vzpomenu na tu legrační scénku Kaizra s Lábusem s názvem Těžký týden referenta Kubrta :-).

https://www.youtube.com/watch?v=U9C5R_McukQ

Dost ale legrace, to je život. Tak já myslím, že je na co koukat a Martin odvedl práci hodnou skutečného profesionálního novinářského fotografa. Nejen krásné fotky dobrým přístrojem na správných místech, a takové to docela populární razítko akce, při které nechybí nejvyšší politický představitel města, ale i ta nezbytná drzost si dojít pro některé záběry až na pár metrů, nechat si třeba i naaranžovat scénu a stát se do jisté míry i středem pozornosti. To chce určitou dávku odvahy  a samozřejmě i známosti, která toto bezprostředně umožní.

Žádné komentáře:

Okomentovat